top of page

BAS ICE CREAM

"Ice cream all year" is het motto van Bassel, de ijskoning achter Bas Ice Cream. De jonge ondernemer experimenteerde tijdens de lockdown met verschillende recepten en creëerde een uniek, handgemaakt ijs dat rijk en vol is van smaak en terwijl ook een zachte consistentie heeft. 

Aanbod

Bas heeft een groot aanbod aan klassieke en originele smaken die je niet vaak tegenkomt. Daarnaast is het ijs van Bas niet het standaard bolletje lekkers dat je geserveerd krijgt. Het ambachtelijke, Gentse ijs heeft een unieke, zachte textuur en is vol en rijk van smaak. Daarom kan het ook alleen geschept worden. Het is een combinatie van luchtige Italiaanse gelato en smaakvolle Amerikaanse ice cream.

Ice Ice, (corona)baby

Bassel besloot een aantal jaar geleden zijn thuisland Syrië te verlaten en de Belgische oorden op te zoeken. Hij haalde zijn business management en marketing diploma. Maar tijdens de lockdown experimenteerde de jonge ondernemer met het maken van ambachtelijk ijs. Zo werd de coronababy "Bas Ice Cream" geboren. Zowel voor de Gentenaars als zichzelf, wou hij het beste ijs op de markt creëeren, en dat lukte hem. Meer over Bas Ice Cream lees je hier.

bottom of page