top of page

LOCATIE

VLIEGTUIGLAAN 12, 9000 GENT

Marché Mangé vindt plaats naast de Weba in Gent in de oude toonzaal en garage van Lybaert. Een prachtige locatie met karakter die wordt omgevormd tot een gezellige foodmarket. Maar de Lybaert touch vind je hier en daar terug wat een unieke setting creëert.

 

Marché Mangé is meer dan een foodmarket. Op drie verschillende verdiepen geniet je van heerlijke gerechten, liveoptredens en workshops. Terwijl je dat doet, ontdek je nieuwe Gentse smaken en steun je startende ondernemers. De verschillende standhouders staan verspreid over de volledige locatie, zodat je in alle rust elke standhouder kan ontdekken in de verschillende sferen die elk verdiep met zich meebrengt. Overal zijn er zitplaatsen te vinden, zodat je comfortabel het lekkere eten en drinken kan proeven.

 

The basement: geniet van een gezellige loungesfeer met lekkere tapas gepaard met een vers geshakete cocktail. Niet enkel je smaakpapillen worden verrast, want ondertussen geniet je hier van verschillende beats door een DJ.  

 

The glass floor: hier wordt je onthaald in een prachtige ruimte en kan je shinen op de camera in een Gentse photobooth. Hier kan je ook gezellig zitten wanneer je graag de rustigste plekjes opzoekt.

 

The taste factory: op de bovenste verdieping kan je je buik rond eten met volledige maaltijden en desserts. Ook kan je hier proeven van de nieuwste drankjes. Ondertussen geniet je hier ook van liveoptredens gebracht door verschillende artiesten.

 

Bekijk de site van Marché Mangé in detail en ontdek waar je welke standhouder kan vinden op het grondplan (binnenkort beschikbaar).

BEREIKBAARHEID

FIETS

Marché Mangé is vlot te bereiken met de fiets via de fietsroute vanuit het stadscentrum via de Chinastraat, de Koopvaardijlaan en de Bataviabrug . Voor het gebouw kan je je fiets parkeren. Op de P+R Weba/Decathlon vind je ook 10 fietsenstallingen

OPENBAAR VERVOER

Er rijdt een gratis shuttlebus van het centrum van Gent naar de P+R Weba/Decathlon en terug. De halte ligt achteraan op de P+R, helemaal op het einde van de Weba parking.

AUTO

Op de P+R Weba/Decathlon kan je gratis parkeren op een van de 200 plekken. Van daar uit kan je wandelen naar garage Lybaert waar Marché Mangé plaatsvindt.

bottom of page