top of page

Wat is Marché Mangé?

Marché Mangé is een foodmarket in Gent met startende, Gentse ondernemers. Op 12 en 13 november 2022 geniet je hier van de smaken van 11 lekkere drank- en eetkraampjes. Maar Marché Mangé is meer dan een foodmarket. Je kan er niet alleen proeven van overheerlijke gerechten en dranken, ook zijn er liveoptredens en cocktailworkshops. Alles is verspreid over drie sfeervolle verdiepingen, zodat je zeker in alle rust kan genieten van je maaltijd of drankje. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Je bent dus verzekerd dat je comfortabel kan zitten en genieten van echt lekker eten.

 

Iedereen is welkom op onze foodmarket. Heb je kinderen? Geen probleem, want ook zij kunnen genieten van ons uitgebreid aanbod aan lekkere gerechten en dranken. Ook kunnen ze deelnemen aan een kleurwedstrijd, waarbij ze een mooie prijs kunnen winnen. Daarnaast is Marché Mangé toegankelijk met een rolstoel

logo_full_blauw.png

Visie

Startende, Gentse ondernemers samenbrengen om zichzelf voor te stellen aan de Gentse inwoners die nieuwe smaken willen ontdekken en sociale ontspanning willen beleven. Zo kunnen zij samen groeien, doordat bezoekers hun leren kennen en ondernemers elkaar leren kennen.

Onze waarden

Kwaliteit en rust: al onze standhouders hebben kwaliteitsvolle producten die iedereen in alle rust kan proeven.

 

Samenhorigheid: zowel tussen de standhouders onderling als de bezoekers die er samen met hun vrienden/familie een leuke dag van willen maken.

 

Ondernemend: startende ondernemers die allemaal meebouwen aan een ondernemend verhaal.

 

Lokaal: Gentse standhouders + Gentse locatie = Gent all the way

Logo-met-tekst+ambitie-smaak.png

LEER ONS KENNEN! 

Achter Marché Mangé staan vier jonge ondernemers die samen met andere startende Gentenaars een ambitieus verhaal opzetten op 12 en 13 november. 

Als vier startende eventmanagers openen we in Gent voor de eerste keer een foodmarket waar ondernemers en Gentenaars samenkomen.  

bottom of page