top of page

Pèrde

Pèrde brengt een stukje natuur in een bierglas. De drie startende ondernemers stellen op Marché Mangé een ambachtelijk gebrouwen Belgisch paardenbloembier voor. Een unieke blonde tripel, met als smaakmaker een extract van paardenbloem wat zorgt voor een zachte, zoete touch. Ontdek, proef en geniet van Pèrde op Marché Mangé.

IMG_9438.jpg

Aanbod

Pèrde heeft zijn naam te danken aan het extract van paardenbloem verwerkt in het blonde bier, wat zorgt voor een ietwat zoete smaak. Een lange kruidige afdronk zorgt voor een aangename smaakbom. Met een alcoholpercentage van 8,5% geniet je van een stevige tripel. Daarnaast bevat het dankzij de paardenbloem een heleboel vitaminen en mineralen. Kom het zelf proeven tijdens Marché Mangé!

Drie jonge ondernemers vol motivatie en kwaliteiten

Nigel, Maxim en Lukas, dat drietal vormt de drijvende kracht achter Pèrde. In hun laatste jaar KMO-management besloten de studenten om hun eigen bier op de markt te zetten. De jonge ondernemers brachten een kleinschalig project tot een groots succesverhaal. Ze wonnen verschillende prijzen en bruisen van ondernemingszin wat van Pèrde al snel een blijvend en groeiend verhaal maakt. Meer over Pèrde lees je hier.

WhatsApp Image 2021-03-27 at 17.54.05 (9).jpeg
bottom of page