top of page

TAPEO

Tapeo brengt het carpe diem gevoel naar Marché Mangé met de Canarische gastvrijheid. Geniet van huisgemaakte, verse met liefde bereide tapasgerechten van topkwaliteit. Na meer dan 10 jaar ervaring in sterrenrestaurants in Europa, startte Richard Tapeo op en brengt hij zijn voorliefde voor Spanje en België samen in zijn gerechten met telkens een twist.  

Schermafbeelding 2022-09-05 om 21.00.51.png

Aanbod

Geniet van de smaak van de Canarische eilanden op jouw bord dankzij Tapeo. Van lunchgerechten tot heerlijke apero met een Spaanse toets. Tapeo brengt met zijn gerechten een oase aan rust en een beleving aan heerlijke smaken. Ontdek het uitgebreide menu op Marché Mangé en waan je voor even in de Canarische vibes.

Belgische roots met een Spaanse indruk

Sinds de zomer van 2020 brengen Julie en Richard smaken van Spanje en België samen met een unieke twist. Richard groeide op in Tenerife en leerde daar de betekenis van familie en gastvrijheid kennen. Op jonge leeftijd ontdekte hij de passie voor gastronomie en deed hij meer dan 10 jaar ervaring op gaande van sterrenrestaurants in San Sebastian en Berlijn tot een traditioneel Portugese keuken in de Algarve. Meer over Tapeo lees je hier.

2a8e9dec-5c00-11eb-b35c-9fd2f5b524bc.jpeg
bottom of page