top of page

YIBEI TEA

Get your cup of joy op Marché Mangé, bij Yibei Tea. Bubble tea is een heerlijk en uniek drankje afkomstig van Taiwan, maar Yibei Tea brengt het op 12 en 13 november naar Marché Mangé. Het drankje bestaat uit heerlijke thee met daarin tapioca-balletjes. Je kan het krijgen in verschillende smaken en er creatieve combinaties mee maken. Yibei Tea is nieuw in Gent sinds juli 2022.

yibei tea.jpeg

Aanbod

Yibei Tea biedt verschillende soorten en smaken thee aan waarmee je de lekkerste combinaties kan maken. Je kiest als eerste een basis, die gaat van de originele melkthee tot ijsthee tot Gentse koffie en kaastaartsmaak. Daarbij kies je je favoriete smaak van tapioca-balletjes en schudden maar! Het uitgebreide en gedetailleerde assortiment aan smaken ontdek je op Marché Mangé.

Naim verrast de smaakpapillen van Gent

De jonge ondernemer Naim besloot dat het tijd werd dat ook Gent kennismaakte met de originele Boba uit Taiwan. Daarom opende hij Yibei Tea in de zomer van 2022. Het werd meteen duidelijk dat ook de Gentenaars fan zijn van het Oosterse drankje dat al langer dan vandaag de smaakpapillen van de jongere generatie doet verrassen. Naim komt daarom graag zijn Bubble Tea voorstellen op Marché Mangé, zodat iedereen uit Gent van het lekkere drankje kan proeven. Meer over Yibei Tea ontdek je hier.

yibei tea2.jpeg
bottom of page