top of page

RABOT DUMPLING HOUSE

Rabot Dumpling House dumpt een heerlijke variëteit aan dumplings in Gent. Geniet van heerlijke, handgemaakte Nepalese gerechten. Je vindt ze doorheen het jaar achteraan een kruidenierswinkel, maar op 12 en 13 november ontdek je de Himalayaanse cultuur ook op Marché Mangé.

RDH5.jpeg

Aanbod

De Nepalese momo dumplings worden allemaal handgemaakt met veel liefde voor het koken en de cultuur. Het is een meel-wrap gevuld met low fat vlees, seizoensgroenten en kruiden. Het gevulde lekkers kan je stomen, koken of bakken en ze worden geserveerd met een dipsaus of soep. Ze komen in allerlei vormen en kleuren. Hier worden ze gemaakt op basis van vers groentesap.

Handgemaakt door een voedseltechnoloog 

Een nieuw foodconcept gebracht door het koppel Sanju Udas en Raju Thapa. Samen serveren ze hun zelfgemaakte dumplings. Aangezien Sanju voedseltechnoloog is, weet ze precies hoe ze ze het beste serveert. Ze startten eerst met een kruidenierswinkel in de Wondelgemstraat, maar zagen een kans om een deel daarvan om te bouwen tot een gezellig etablissement. Meer over Rabot Dumpling House lees je hier

RDH4.jpeg
bottom of page