top of page

HOLY COW CHOCOLATE

Ontdek heavenly good chocolate van Holy Cow. Duurzame en eerlijke chocolade, dat betekent guilt-free genieten. Met luchtige chocomousse en smaakvolle brownies brengt Holy Cow je naar de zevende hemel. Smaakvol en zonder compromis. 

Aanbod

Voor fijnproevers met een voorkeur voor al wat oprecht lekker is! Een onvergetelijke smaakervaring: hoogstaande kwaliteit, seizoensgebonden en 100% traceerbaar mét een uitzonderlijk duurzaam verhaal!

Bij het maken van de chocolade(producten) geldt “less is more”: een minimaal gebruik van ingrediënten, minder zoet, meer smaak, geen additieven! Heerlijk natuurlijk en smaakvol, maar ook omdat ze zo de natuurlijke ontwikkelde ‘fine flavour’ van hun cacao ten volle benutten!

Guilt-free chocolate that brings you to heaven!

Ellen en Luca, twee jonge pioniers en ingenieurs van beroep, ontmoetten elkaar in 2011 in Hyderabad, Zuid- Indië. Later trokken ze samen naar Kerala. Gecharmeerd door de vrijgevigheid van de lokale bevolking en evenzeer ontroerd door hun opvallende armoede, ontwikkelden Luca en Ellen al snel een vurige ambitie om een ​​volledig transparant en eerlijk bedrijf op te bouwen dat de lokale families in staat zou stellen een beter leven te leiden door biologische cacao en specerijen te verbouwen. En zo gaat Holy Cow van een cacaoboon in Kerala naar een chocoladereep in België. Lees hier meer.

pexels-marta-dzedyshko-2067396.jpg
bottom of page